Restaurant branchen

Restauranter | Brancheanalyse – eStatistik

Restauranter | Brancheanalyse | eStatistik

Fuldtidsansatte i restaurantbranchen. Chart. Kilde: Danmarks Statistik, særkørsel. Note: Inkluderer også take-away, catering, caféer, barer, natklubber mv.

Analyse af branchen restauranter, med branchekoden 561010, inden for grupperingen hoteller og restauranter . Hent alle 7.019 virksomheder i branchen til excel. Branchen omfatter restaurationsvirksomhed, hvor der serveres mad for siddende gæster. Branchen omfatter restauranter, cafeterier, fastfoodrestauranter samt cafeer og kroer med hovedvægten lagt på servering af mad. Kroer med overnatningsfaciliteter er undtaget, jf. 55.10.10.

Restauranter i tal – HORESTA

Restauranter i tal | HORESTA

1) Branchen er følsom over for konjunkturer. Vi er i Danmark vokset op i en kultur, hvor det at tage på restaurant, er noget vi gør når der skal ske noget …

Corona-krisen har sat sine tydelige spor og påvirker fortsat restaurationsbranchen i høj grad. Følg med i udviklingen og sammenlign med tal fra de seneste år:

Derfor er restaurationsbranchen den hårdeste

4. maj 2021 — Antallet af restauranter steg med 2,6 pct. i 2019, hvilket er en halvering af den gennemsnitlige vækst på 5 pct. om året for perioden 2014-2018.

Restaurationsbranchen er benhård. Er du restauratør eller har du bare et godt kendskab til restaurationsbranchen?

NYT: Rekord antal firmaer i restaurationsbranchen i 2019

DRC er brancheforening for restauranter, caféer, barer mv. Restaurationsbranchens største repræsentant med over 1500 medlemsvirksomheder.

Danmarks Restauranter og Cafeer: Brancheorganisationen …

Brancheorganisationen DRC – Danmarks Restauranter og Cafeer

Indsigter fra branchen … hvad der rører sig i en branche, hvor både restauranter og hoteller atter er ved at finde … Deloittes tilgang til branchen …

DRC er brancheforening for restauranter, caféer, barer mv. Restaurationsbranchens største repræsentant med over 1500 medlemsvirksomheder.

Hotel- og Restaurationsanalysen – Deloitte

Hotel- og Restaurationsanalysen | Deloitte

20. jan. 2022 — Restaurantbranchen forventes at tabe 186 mio. kr. i omsætning fra d. 21. januar 2022 og frem til d. 31 januar 2022, som følge af de gældende …

Bliv opdateret på de seneste indsigter inden for hotel- og restaurationsbranchen.

Restaurantbranchen lider stort omsætningstab – SMVdanmark

Hotel- og restaurationsbranchen er en af de største brancher inden for servicesektoren og en branche som udvikler sig enormt. Samtidig er branchen følsom …

Hotel og restauration – PwC

Hotel og restauration

14. okt. 2022 — Selv om gastro-glade danskere fyldte restauranterne igen efter coronakrisen, døjer branchen med et tungt efterslæb fra pandemien og en …

Hos PwC har vi i den seneste årrække specialiseret os i at levere revision og rådgivning til hotel- og restaurationsbranchen. Med en bred palette af ydelser samlet under én hat kan vi tilbyde din virksomhed værdiskabende rådgivning og hjælpe jer godt videre på både kort og lang sigt.

Historisk usikkerhed varsler nye tider for hotel – Via Ritzau

Historisk usikkerhed varsler nye tider for hotel- og restaurationsbranchen | Deloitte

Hotel og Restaurant branchen … de seneste par år arbejdet med digitalisering, bæredygtighed og arbejdsprocesoptimering i den branche med gode resultater.

Selv om gastro-glade danskere fyldte restauranterne igen efter coronakrisen, døjer branchen med et tungt efterslæb fra pandemien og en usædvanlig høj usikkerhed. Det viser Deloittes nye hotel- og restaurationsanalyse. Brancheleder Claus Jorch Andersen forventer grundlæggende forandringer med f.eks. konsolideringer for at styrke modstandsdygtigheden i en ekstremt usikker tid.

Hotel og Restaurant branchen – DiMaCo.dk

Hotel og Restaurant branchen – DiMaCo

Keywords: restaurant branchen